logo

Service

Service is een heel belangrijk onderdeel van onze onderneming en essentieel voor u als klant. Wij kunnen u helpen met het vinden van het juiste onderdeel waarna u het zelf inbouwt. Het is ook mogelijk dat wij alles onder onze hoede nemen van levering en monteren van onderdelen, en de machine weer volledig voor u testen. Bij ons staat Service hoog in het vaandel want er niets vervelender dan een stilstaande of slecht werkende machine.

Reparatie van Erodeer Machines

De reparatie van de machine kan met nieuwe of met gebruikte onderdelen uitgevoerd worden, mits de onderdelen gebruikt op voorraad zijn. Wij kunnen een offerte maken voor de onderdelen, van de rijsuren en werkuren maken wij vaak een inschatting. Op onze servicebericht, komen dan de uiteindelijke uren te staan, deze worden berekend.

Onderhoud aan Erodeer Machines

Onderhoud is een ruim begrip, dit kan zijn een jaarlijkse controle waarbij onder andere ventilators, stroomkabels en geleidingen worden gecontroleerd en eventueel in overeenstemming vervangen worden. Hierna kunnen wij de machine functies controleren eventueel opnieuw afstellen, testen en een proefverwerking uitvoeren. Maar het kan ook zijn dat er onderhoud alleen voor de tank en pompen of voor de automatische draad inspuiting nodig is.


Heeft u vragen? Neem dan contact op met EDM Service!

© EDM Service 2024
Created by